Over Suzanne
Over mij

Mijn naam is Suzanne Draisma,

ik ben coach. Sta je er voor open om dingen te veranderen in je leven? Wil jij niet wachten tot je vast bent gelopen, maar zelf de regie over je leven, je gezin, je carrière in handen hebben en houden? Ik wil je daar graag bij helpen. Mijn open, eerlijke manier van communiceren, empathie, humor en levenservaring zet ik in om je dichterbij je zelf te brengen en je doelen weer helder te krijgen.

Mijn jarenlange ervaring in het werken met gezinnen en individuen (kinderen, mannen en vrouwen) maakt dat ik je kan helpen een andere richting op te gaan en dat ik niet snel zal opkijken. Ik heb gemerkt dat ik steeds weer verrast kan zijn van de kracht en creativiteit van mijn cliënten. Voor mij is ieder coachingstraject dan ook een uitdaging, een avontuur waar ik aan mee mag doen. Door je te laten coachen komt er beweging, en door beweging komen mensen tot mooie veranderingen. Oude, ingeslopen, patronen laat je los en nieuwe worden gemaakt. Dit maakt mij blij net zoals het jou blij zal maken.

In mijn manier van coachen ga ik uit van krachten en kwaliteiten. Mijn stijl is oplossingsgericht, aansluitend, doelgericht, positief, eerlijk en direct.
Vragen als: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Maken dat je ontdekt met welke waarden, diepe overtuigingen en gedragspatronen jij in het leven staat. Hoe je deze kunt veranderen waardoor je leven ook van richting verandert.
We werken aan je zelfbeeld, communicatie zodat dit weer positief zal worden. Hierdoor krijg je weer nieuwe keuzes en opties. Je wordt je weer bewust van je eigen hulpbronnen, je gevoelens, je talenten en je vaardigheden.

NLP Coaching

De vijf stappen

Huidige situatie
Gewenste situatie
Meerwaarde van je doel
Wat houdt je tegen
Concreet plan
We kijken samen naar je huidige situatie.
Wat is voor jou de gewenste situatie
Wat is de meerwaarde van het doel dat je wilt bereiken?
Wat houdt je tegen om je doel te behalen, wat is de probleemwinst ofwel de positieve intentie van de huidige situatie?
Wat heb ik nodig bij het maken van een concreet actieplan?

1
2
3
4
5
waar ik u bij kan helpen

Coaching

  • Gezinscoaching
  • Pubercoaching
  • NLPcoaching
  • AD(H)D en Autisme
Gezinscoaching

Gezinscoaching

Het opvoeden van kinderen gaat niet vanzelf. Tijdens dit proces kunt u als ouder tegen problemen aanlopen en zich zorgen maken over de...

Lees meer
Pubercoaching

Pubercoaching

Je voelt je niet altijd begrepen door de mensen om je heen. Durf jij te zijn wie je bent? Je bent op zoek naar wie jij bent en wilt je eigen...

Lees meer
NLPcoaching

NLPcoaching

Tijdens de individuele coaching maak ik gebruik van NLP-technieken (Ik ben NLP Master coach). Tijdens de individuele coaching gaan we niet graven...

Lees meer
AD(H)D en Autisme

AD(H)D en Autisme

Heb je veel tegenslag en wil je hier mee om leren gaan? Wil je eindelijk eens jezelf mogen zijn? Zou jij eigenlijk open willen zijn over jouw...

Lees meer
Recentie voorbeeld 1

"Suzanne is een eerlijk, inspirerende en enthousiaste persoonlijkheid die haar werk enorm serieus neemt. Een proffesional pur sang die de capaciteit heeft om je een vertrouwd en veilig gevoel te geven , wat helpt bij het proces. Wij hebben enorm veel baat gehad bij haar hulp."